Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rayman-bedenker Michel Ancel werkt aan Wild

Speel als mens of dier in een open wereld.

Ontwikkelaar Wild Sheep Studio van Rayman-bedenker Michel Ancel stelt zijn eerste game Wild voor. De game komt exclusief op de PlayStation 4 uit.

Wild is een game met een open wereld die zo groot is als Europa. De spelwereld wordt bevolkt door menselijke wezens die net het vuur ontdekt hebben, maar ook door tal van diersoorten zoals wolven, haaien en adelaars. Ook fantasierijke wezens maken hun opwachting. Zo toont de trailer enkele reuzen en een gigantisch skelet dat onder water op een troon zit. Al deze wezens zijn speelbaar.

Verschillende wezens kunnen ook samenwerken. Zo wordt een stel mensen in de trailer geholpen door een wolf. Op andere momenten gebruikt een vrouw een adelaar als transportmiddel en zie je dat een mens de leiding heeft over een roedel wolven.

Hoe dat veranderen van personage precies in zijn werk gaat, is nog niet duidelijk. Er is ook nog geen informatie over wanneer de game uitkomt.

Cover image for YouTube videoWiLD on PS4 EXCLUSIVE | #PlayStationGC

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Wild

PS4

Related topics
PS4
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties