Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bandai Namco brengt Limited Edition Project CARS uit

Met exclusieve wagens en een behind-the-scenes boek.

Uitgever Bandai Namco onthult vandaag de Limited Edition van Project CARS (Community Assisted Racing Simulator). Deze bevat onder meer vijf exclusieve wagens die in iedere spelmodus zijn te gebruiken.

De vijf bolides in kwestie zijn de Ford GT40 Mk IV, de BMW M1 Pro Car, de McLaren F1, de Sauber C9 en de Mercedes-Benz AMG C-Coupe DTM.

Naast deze wagens zit de game verpakt in een steelbook-case met een behind-the-scenes boek. Project CARS: By Racers 4 Racers geeft een blik achter de schermen bij ontwikkelaar Slightly Mad Studios en zo leer je over de totstandkoming van de game middels crowdfunding.

Bestel je de game alvast online, dan krijg je drie wagens als pre-order bonus: de Ruf CTR3 SMS-R, de Pagani Zonda Cinque Roadster en de Ariel Atom 3 Mugen.

Project CARS komt in november uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Wii U-versie volgt in 2015. De lancering van een eerder aangekondigde PlayStation 3 en Xbox 360-versie is onlangs geschrapt.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Project CARS

PS4, Xbox One, Nintendo Wii U, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties