Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Wasteland 2 vertraagd naar september

Nog niet alle fysieke goederen en schijfjes klaar.

De release van Wasteland 2 is vertraagd naar september. De reden hiervoor is dat nog niet alle fysieke goederen en schijfjes klaar zijn.

De oorspronkelijke release van Wasteland 2 stond voor oktober 2013 gepland, maar is toen uitgesteld naar 2014. Nu verschuift inXile Entertainment de lancering van de game van augustus naar de eerste of tweede week van september.

Volgens de ontwikkelaar komt de vertraging door de "vervulling van de fysieke goederen en discs". Wanneer inXile Entertainment hier meer duidelijkheid over heeft, komt het met een definitieve releasedatum.

InXile Entertainment startte in 2012 een Kickstarter-project en haalde in 43 uur 900.000 dollar op. Uiteindelijk werd er dankzij crowdfunding meer dan drie miljoen dollar opgehaald.

Wasteland 2 is het vervolg op het originele Wasteland uit 1988. De post-apocalyptische role-playing game komt uit voor de pc, Mac en Linux.

Cover image for YouTube videoWasteland 2 beta - Let's Play - Eurogamer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Wasteland 2

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties