Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ganondorf, Ghirahim en Zant zijn speelbare personages in Hyrule Warriors

En Hyrule is verkenbaar in 8-bit.

In Hyrule Warriors kan je spelen als slechteriken uit de Zelda-serie, zo kondigt Nintendo aan tijdens een online presentatie. In de hack-and-slash game die het bedrijf ontwikkelt in samenwerking met Tecmo Koei, maken Ganondorf, Ghirahim en Zant hun opwachting.

Ganondorf heeft meerdere kostuums om uit te kiezen. Club Nintendo-leden die Hyrule Warriors voor 23 oktober registreren, ontvangen de zogenaamde Demon King outfit. Andere kostuumopties gebaseerd op Ocarina of Time, Skyward Sword en Twilight Princess zijn tevens beschikbaar voor Link en Zelda wanneer je de game vooraf bestelt.

Daarnaast geeft Nintendo meer details vrij betreft de Adventure modus van Hyrule Warriors. Hierin verken je het 8-bit landschap van Hyrule, terwijl je voorwerpen gebruikt uit de eerste Zelda-game. Het ontdekken van nieuwe gebieden en het voltooien van uitdagingen levert nieuwe personages en wapens op, die tevens alleen in Adventure modus speelbaar zijn.

Tot slot kan Link gebruik maken van de Chain Chomp; de enorme geketende happer uit de Super Mario games. Naast Ganondorf, Ghirahim en Zant speel je in Hyrule Warriors met Link, Zelda, Darunia, Impa, Fi, Lana, Midna, Shiek, Princess Ruto en Agitha. De game komt op 19 september uit voor de Wii U.

Bekijk de volledige Nintendo Direct online presentatie hieronder.

Bekijk op YouTube
Bekijk op YouTube

Read this next