Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

BioShock aangekondigd voor iPhone en iPad

iOS-port van de PS3/X360-klassieker.

2k Games kondigt aan dat de originele Bioshock uitgebracht wordt op de iPhone en iPad. De game is compatibel met de iPad 4, iPad Mini 2, iPad Air en iPhone 5/5S/5C.

Een releasedatum of prijs is nog niet bekend, maar het is wel waarschijnlijk dat de prijs hoger is dan normaal. Eerder kregen de iOS-versies van Grand Theft Auto van 2k Games ook een 'premium' prijs op de App Store.

Volgens 2k Games zijn er geen aanpassingen of simplificaties gemaakt aan BioShock buiten de besturing om, die volledig geoptimaliseerd is voor touchscreens. Ook is de game speelbaar met iPhone-gamecontrollers.

Samen met de aankondiging stuurt 2k Games ook de eerste screenshots van de game de wereld in, die je hieronder ziet.

Het originele BioShock voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360 kreeg twee sequels: BioShock 2 en Bioshock Infinite. Ontwikkelaar Irrational Games werd daarna opgedoekt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

BioShock

iOS, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC, Mac

Related topics
iOS
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties