Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Twee nieuwe Sonic Boom-titels hebben een releasedatum

In november van dit jaar.

De nieuwe Sonic Boom-games voor de Nintendo 3DS en de Nintendo Wii U komen in november van dit jaar uit. Dat heeft uitgever Sega bekendgemaakt.

Sonic Boom: Shattered Crystal komt op 11 november in Noord-Amerika voor de Nintendo 3DS uit. Sonic Boom: Rise of Lyric is vervolgens een week later voor de Nintendo Wii U beschikbaar. Wellicht ligt de release in het Verenigd Koninkrijk en Europa telkens een paar dagen later.

De games zijn dan enkel te verkrijgen in Noord-Amerika en Europa. Sega's thuisland Japan stelt het zonder het nieuwe onderdeel in het Sonic Boom-universum.

Ontwikkelaar Big Red Button Entertainment zit achter deze Sonic Boom-games, terwijl het Sonic Team van Sega werkt aan een eigen nieuwe Sonic-titel. Naar verluidt komt die nieuwe Sonic-game in 2015 naar de PlayStation 4 en de Xbox One , maar de details over die release zijn nog niet officieel bevestigd.

Cover image for YouTube videoWii U -- Sonic Boom E3 Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Sonic Boom

Nintendo 3DS

Sonic Boom

Nintendo Wii U

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties