Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Freedom Wars toch fysiek in de winkel verkrijgbaar

Sony luistert naar de fans.

De role-playing game Freedom Wars van ontwikkelaar Sony Computer Entertainment Japan Studio krijgt toch een fysieke release in Europa voor de PlayStation Vita.

Eerder deze maand kondigde Sony aan dat de game alleen digitaal verkrijgbaar zou zijn. Op de PlayStation Blog laat de Europese PlayStation blog manager Fred Dutton nu weten dat er ook een fysieke editie uit komt. De reden hiervoor is de hoeveelheid reacties die Sony heeft gehad met de vraag om de game niet alleen digitaal uit te brengen.

Sony Computer Entertainment directeur Shuhei Yoshida greep de gelegenheid aan via Twitter aan fans te laten weten dat Sony naar hen geluisterd heeft.

Freedom Wars speelt zich af in een dystopische toekomst waar spelers zich in een Panopticon bevinden. In deze gevangenisgemeenschappen volbreng je verschillende missies om je gevangenisstraf van één miljoen jaar te verminderen.

De singleplayer modus duurt ongeveer 25 uur. Daarnaast is er ook een multiplayer modus. In je gekozen stad volbreng je met maximaal vier spelers co-op missies of strijd je tegen zeven andere spelers.

Freedom Wars is later dit jaar verkrijgbaar.

Bekijk op YouTube

Read this next