Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nog meer DLC gepland voor The Last of Us

Enkel voor multiplayer.

Ontwikkelaar Naughty Dog maakt bekend dat er nog meer downloadbare uitbreidingen (DLC) gepland staan voor The Last of Us, maar dat deze enkel gericht zijn op de multiplayer van de game.

Onlangs meldde Naughty Dog dat het nieuwe uitbreidingen plande voor The Last of Us, maar gaf geen verdere informatie. Volgens medewerker Arne Meyer houden de uitbreidingen "zeker niet" in dat er nieuwe hoofdstukken worden toegevoegd aan het singleplayer verhaal.

"We willen gewoon zeggen dat er al veel downloadbare uitbreidingen uit zijn, maar dat we niet stoppen met de ondersteuning van zowel de PlayStation 3 als PlayStation 4 versies," zo vertelt Meyer. "De focus ligt op de multiplayer. We willen nog niet ingaan op de details, maar doorheen het jaar komen er nieuwe downloadbare uitbreidingen."

The Last of Us Remastered bevat alle downloadbare uitbreidingen voor de multiplayer modus die tot nu toe zijn uitgekomen, alsook de singleplayer uitbreiding Left Behind.

Toekomstige downloadbare uitbreidingen ondersteunen de Cross-Buy functionaliteit. Dit betekent dat de aanschaf op één platform de content ook beschikbaar maakt op het andere platform.

The Last of Us kwam oorspronkelijk uit op 14 juni 2013. The Last of Us Remastered komt uit op 30 juli 2014.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.
Reacties