Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sniper Elite 3's "Hitler DLC" nu voor iedereen beschikbaar

Opent de jacht.

De bonus missie "Hunt the Grey Wolf" voor Sniper Elite 3 van ontwikkelaar Rebellion Oxford waarin je Hitler moet vermoorden is nu voor iedereen verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

De extra missie was voorheen alleen verkrijgbaar voor degenen die een pre-order voor de game geplaatst hadden. In de missie moet je een Noord-Afrikaans dorp infiltreren en aan de hand van verschillende hints de locatie van Hitler achterhalen. Hitler heeft namelijk verschillende dubbelgangers, dus je kunt niet alleen op het uiterlijk af gaan.

Volgens uitgever 505 Games is elke missie uniek omdat de locaties en identiteiten van je doelwitten met elke nieuwe speelsessie veranderen.

Er zijn ook drie nieuwe downloadbare paketten met extra content verkrijgbaar. Camouflage Weapons pack, Allied Reinforcement Outfits pack en Hunter Weapons pack voegen nieuwe karakter modellen en wapens toe die bruikbaar zijn in de Multiplayer modus van Sniper Elite 3.

De bonus missie is momenteel voor 8 euro verkrijgbaar in de PSN Store en Xbox Live. De verschillende uitbreidingspakketten kosten 3 euro per stuk.

Cover image for YouTube videoSniper Elite 3: Hunt the Grey Wolf DLC Teaser Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Sniper Elite 3

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties