Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

'Binnenkort meer info Assassin's Creed voor PS3 en Xbox 360'

Wat is Assassin's Creed Comet?

Ubisoft is van plan 'binnenkort' de eerste informatie te delen over een nieuwe Assassin's Creed-game voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Dat maakt Ubisoft-topman Yves Guillemot bekend tegenover investeerders.

De eerste geruchten over een specifieke Assassin's Creed-game voor de vorige generatie spelcomputers dook al op toen het bestaan van Assassin's Creed Unity en Assassin's Creed Comet tegelijk lekte. Niet veel later bleek Unity inderdaad te bestaan, maar enkel voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Assassin's Creed Unity verschijnt op 28 oktober.

Eerder gaf Ubisoft al aan een Assassin's Creed-game voor de PlayStation 3 en Xbox 360 uit te geven in de herfstperiode. Of het Comet betreft is tot dusver niet bekend.

Volgens de geruchten destijds is er voor een aparte game gekozen zodat een los team alle aandacht kon schenken aan het bouwen van Unity, en daarmee niet langer rekening hoefde te houden met de beperkingen in kracht van de vorige generatie spelcomputers.

We hebben een handig info overzicht van Assassin's Creed Unity voor wie hongerig is naar meer Assassin's Creed feiten.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Rogue

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties