Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bungie toont speciale edities Destiny

Ghost-, Digital Guardian- en gelimiteerde editie.

Bungie kondigt de speciale edities van Destiny aan. De online multiplayer first-person shooter heeft naast de standaard uitgave drie verschillende edities om uit te kiezen.

De gelimiteerde editie bevat een SteelBook hoes en disc. Daarnaast ontvang je hierbij een Expansion-pas waarmee je de game kan uitbreiden met nieuwe missies, coöperatieve activiteiten en levels. De pas geeft je zo toegang tot de uitbreidingen House of Wolves en The Dark Below. De laatstgenoemde speelt zich af in de graftombes van de maan.

Ook bevat de gelimiteerde editie een zogenaamde Guardian Folio. Hierin vind je de Arms & Armament Field Guide, postkaarten uit de Golden Age, een antieke Star Chart, de Digital Content Pack, een unieke Ghost Casing, een exclusief spelersembleem en een exclusieve variant op een schip.

De Ghost-editie bevat al het bovenstaande, plus een replica van de Ghost uit de game. Dit apparaat heeft lichten die reageren op bewegingen en laat stemopnames horen die acteur Peter Dinklage insprak voor Destiny. De man is voornamelijk bekend van zijn rol als Tyrion Lannister in Game of Thrones.

Daarnaast zit er in de Ghost-editie een introductiebrief en verschillende Golden Age-relikwieën; een foto, een sticker, een patch en twee Chrome slides van de Traveler.

Wil je Destiny vooraf bestellen, dan is er de Digital Guardian-editie. Deze bevat een digitale download van de game, de Expansion-pas en de Digital Content Pack.

De Ghost-editie heeft een adviesprijs van €159,99, de gelimiteerde editie kost €109,99 en de Digital Guardian editie €99,99. De Expansion-pas kost €34,99. De twee uitbreidingen zijn ook los te koop voor €19,99 per stuk.

De releasedata van de Destiny bèta zijn ook aangekondigd. Wie zich aanmeldt krijgt maar liefst drie Destiny bèta codes.

De volledige versie van Destiny komt op 9 september uit op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Cover image for YouTube videoDestiny Official Beta Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties