Eurogamer.nl

FIFA 15 en Forza 5 Xbox One-bundels voor Benelux onthuld

Met en zonder Kinect-camera.

Microsoft maakt bekend dat de Xbox One vanaf 5 september in twee verschillende bundels verkrijgbaar is. In beide gevallen krijg je er FIFA 15 en Forza Motorsport 5 als gratis downloadbare games bij.

Voor 399 euro euro koop je de Xbox One-bundel zonder Kinect-camera, terwijl de andere bundel 499 euro kost en wel een Kinect-camera bevat. De Kinect-bundel is enkel een optie wanneer je de spelcomputer voor 20 augustus 2013 hebt besteld, toen nog niet duidelijk was dat Microsoft de console een jaar zou uitstellen.

Beide bundels bevatten tevens een draadloze controller, een HDMI-kabel, een headset en een proefperiode van veertien dagen voor Xbox Live Gold. De Kinect-bundel bezit daarnaast een downloadcode voor Dance Central Spotlight, en de console en controller zijn de gelimiteerde 'Day One'-uitvoering.

Gezien de releasedatum van FIFA 15 26 september is, is de downloadcode pas later te gebruiken dan je de Xbox One-bundel zelf koopt.

xbox
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.