Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tomb Raider krijgt The Ten Thousand Immortals-roman

Te lezen vanaf oktober.

Tom Raider: The Ten Thousand Immortals wordt een Tomb Raider-roman die de kloof tussen Tomb Raider (2013) en Rise of The Tomb Raider dicht, zo maakt Brady Games bekend. Het boek komt later dit jaar uit en ook Crystal Dynamics is erbij betrokken.

Na de traumatische gebeurtenissen op het Yamatai-eiland is Lara weer thuis. Haar vriend Sam wordt echter vergiftigd. Tijdens haar zoektocht naar een medicijn stoot Lara op een mythe die haar vriend kan redden en de bovennatuurlijke gebeurtenissen uit de eerste game kan verklaren.

De Tomb Raider is echter niet de enige die op zoek is naar de oorsprong van deze mythe. Haar zoektocht leidt tot een reis rond de wereld waarbij ze oog in oog komt te staan met een kwaadaardige magnaat en diens huurlingen.

Het boek wordt geschreven door Dan Abnett en Nik Vincent. Abnett schrijft al lange tijd over Marvel-helden zoals Iron Man en The Guardians of the Galaxy. Nik Vincent werkte al aan verscheidene verhalen in het Warhammer 40K-universum.

The Ten Thousand Immortals is reeds te bestellen als paperback vanaf Amazon. De webwinkel schat dat de titel vanaf 20 oktober beschikbaar is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Rise of the Tomb Raider

PS4, Xbox One, Xbox 360, PC

Awaiting cover image

Tomb Raider

PC

See 1 more

Tomb Raider: Definitive Edition

PS4, Xbox One

Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties