Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Escape Dead Island deze herfst verkrijgbaar

Nieuwe game in de zombiereeks.

Escape Dead Island is een nieuwe game in de Dead Island zombiereeks van Deep Silver en is in de aankomende herfstperiode verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Dat maakt de uitgever vandaag bekend.

De game wordt ontwikkeld door de Zweedse studio Fatshark en is een third-person avonturengame waar de de nadruk op sluipen ligt. De Dead Island-serie staat niet bekend om z'n verhaallijn, maar de nieuwe game heeft een meer nadrukkelijke focus op verhaal.

Escape Dead Island wordt door de uitgever omschreven als een 'survival mystery.' Je speelt als de gestrande documentalist Cliff Caylow die het eiland van de eerste game ontdekt en ondertussen geplaagd wordt door hallucinaties. Terwijl je de eerste effecten van de zombie-uitbraak op de gevoelige plaat vastlegt, pik je onderweg nieuwe vaardigheden en gereedschap op om het eiland verder te verkennen.

Dit deel speelt zich af tussen de eerste Dead Island en de onlangs aangekondigde Dead Island 2, die in 2015 uitkomt.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Escape Dead Island

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.
Reacties