Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resolutie en framerate Alien: Isolation bekend

Gelijk op zowel PlayStation 4 als Xbox One.

Alien: Isolation draait op 1080p op zowel de PlayStation 4 als de Xbox One. Ook de framerate blijft nagenoeg dezelfde op beide spelconsoles. Dat bevestigt Gary Napper van ontwikkelaar The Creative Assembly aan Official Xbox Magazine.

"Als ik terugdenk aan het werken aan de game, dan is dat in een onwetendheid over het platform. Ik denk namelijk alleen maar over verschillen tussen platformen en de verschillende spelmechanismen die we gebruiken, zoals de lichtgevende PlayStation 4 controller en alles met Kinect 2.0," zegt Napper.

"Dus wat de framerate betreft is het vrij vergelijkbaar. Er is geen opvallende daling of verandering in de graphics tussen die twee. Uiteraard zijn er veel meer opties die je kunt bewerken en verhogen op pc." De details van de framerate geeft Napper niet vrij.

Eerder raakte de releasedatum van Alien: Isolation bekend. Die valt op 7 oktober voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Cover image for YouTube videoAlien: Isolation Official E3 Gameplay Trailer -- "Survive" [INT]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Alien: Isolation

Android, iOS, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties