Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield Hardline bèta op pc open voor iedereen

PlayStation 4 bètaperiode verlengd.

Uitgever Electronic Arts stelt de gesloten bètafase van Battlefield Hardline op de pc open voor iedereen. Schrijf je jezelf in op de website van de game en kies je pc als platform, dan krijg je direct toegang.

De bètafase startte vorige week, maar was eerder enkel beperkt toegankelijk. Op deze manier is de bèta op de PlayStation 4 nog steeds te betreden. Visceral Games maakt bekend dat de bètaperiode met een week wordt verlengd, tot 26 juni. Een open bètafase volgt in de herfst.

Eens je toegang hebt speel je bonuscontent vrij, zoals een unieke skin voor je wapen in de volledige game en een dogtag voor Battlefield 4. Behaal je Rank 10, dan levert dat een speciale rugzak op. Tot slot verdien je 1000 in-game dollar wanneer je delen op Facebook aanzet. Daarvan koop je vervolgens wapens en uitrusting.

Battlefield Hardline is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De shooter van Visceral Games lanceert op 21 oktober 2014.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Battlefield Hardline

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties