Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo DS-game Dr Kawashima's Brain Training gratis voor Wii U

Hoe oud is jouw brein?

Nintendo heeft de Nintendo DS-game Dr Kawashima's Brain Training: How Old Is Your Brain? uitgebracht voor de Virtual Console-sectie van de Wii U. Deze is tot 10 juli aanstaande gratis te downloaden.

Is je Wii U-spelcomputer zo ingesteld dat deze updates automatisch downloadt in de standbystand, dan is de titel al geïnstalleerd. Zodra je de Wii U opstart, vind je de game in het hoofdmenu.

Het is de eerste keer dat een Nintendo DS-game wordt overgezet naar de Wii U. Eerder maakten games voor de Nintento Entertainment System (NES), Super Nintendo en de Game Boy Advance al deel uit van de Virtual Console lineup in de eShop.

De Brain Training-games zijn enkele van de bestverkochte Nintendo DS-games aller tijden. Door iedere dag opdrachten te voltooien als het onthouden van zoveel mogelijk woorden of het oplossen van een reeks rekensommen houd je in theorie je brein jong.

Cover image for YouTube videoDr. Kawashima's Brain training - Wii U NDS Virtual Console Gameplay [ HD ]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dr Kawashima's Brain Training

Nintendo DS

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties