Eurogamer.nl

Pre-order bonus voor Call of Duty: Advanced Warfare onthuld

Met exoskelet en energie-geweer.

Bestel je Call of Duty: Advanced Warfare voordat de game op 4 november uitkomt, dan krijg toegang je tot de Advanced Arsenal pre-order bonus. Dat maakt Activision vandaag bekend.

Advanced Arsenal bevat het Bullet-Brass exoskelet, een 'aangepast' pak ten opzichte van het pak dat je normalitwer in de campagne draagt. Deze spelen een grote rol en laten je hoger springen, sneller rennen, onzichtbaar worden en meer.

Daarnaast krijg je er het Bullet-Brass EM1 Quantum-geweer. Omdat het wapen energie gebruikt als munitie en een batterij bezit, heb je hiermee oneindige munitie achter de hand. Daarbij dien je wel op te letten dat het wapen niet oververhit raakt.

De game van Dead Space-ontwikkelaar Sledghehammer Games maakte onderdeel uit van Microsoft's E3 persconferentie, waarin werd benadrukt dat Call of Duty: Advanced Warfare DLC tijdelijk exclusief is op de Xbox One.

Wil je echt alles weten over deze game? Dan is dit je geluksdag want we hebben een handig Call of Duty: Advanced Warfare info overzicht voor je opgesteld, dat altijd up-to-date is.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.