Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Electronic Arts toont beelden nieuwe Mirror's Edge

Faith maakt wederom haar opwachting.

Electronic Arts heeft tijdens de E3 2014 beelden van het conceptuele prototype van de nieuwe Mirror's Edge laten zien. Ontwikkelaar DICE werkt momenteel aan de game.

Tijdens de E3 2013 werd de nieuwe Mirror's Edge voor het eerst aangekondigd. De ontwikkeling van de game zit momenteel nog in een vroeg stadium, maar de Zweedse ontwikkelaar zegt dat een team er intensief mee bezig is.

Verder zegt DICE in het filmpje nauw te samenwerken met professionele mensen die de sport parkour beoefenen, zodat de bewegingen van Faith voor gamers realistischer aanvoelen. Mirror's Edge loopt op de Frostbite 3 Engine en draait helemaal om vloeibaarheid, fysiek en beweging.

Het is in ieder geval duidelijk dat Faith in de game wederom haar opwachting maakt. Zo is onder andere te zien hoe je vanuit first-person perspectief loopt, springt en vecht met de vrouwelijke hoofdpersonage. Ook is de minimalistische wereld met hoge contrasten uit het eerst deel herkenbaar.

Een releasedatum en exacte titel van de game is nog niet bekend.

Cover image for YouTube videoMirrors Edge 2 - Developer Commentary - E3 2014 - Eurogamer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Mirror's Edge 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties