Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony rolt update 1.70 uit voor PlayStation 4

Inclusief ShareFactory, PayPal-optie en light bar settings.

Sony brengt vandaag update 1.70 uit voor de PlayStation 4. Deze firmware-upgrade voegt onder andere SHAREfactory toe, een applicatie waarmee je video's monteert. Vervolgens plaats je ze op Facebook of sla je ze op een externe drive (als een USB-stick) op.

Vanaf nu is het ook mogelijk om games die nog niet uit zijn alvast te downloaden, zodat je direct kunt spelen zodra de game in kwestie lanceert. Ubisofts Watch Dogs is een van de eerste titels die hier gebruik van maakt.

En er is meer. Zo is de 'light bar' van de DualShock 4-controller voortaan in te stellen op 'Bright', 'Medium of 'Dim,' zodat deze niet meer zo fel schijnt als voorheen. In de PlayStation Store kun je voortaan betalen met PayPal, zodat je niet langer afhankelijk bent van een creditcard of gekochte codes. Streamen is nu mogelijk in 720p HD en er zijn nieuwe commando's voor de PlayStation Eye-camera toegevoegd.

Je vindt de volledige lijst met nieuwe functies op de PlayStation Blog. Sony voorziet tevens de PlayStation Vita (3.15) en PlayStation App (1.70) van een firmware-upgrade, zodat beide beter integreren met de PlayStation 4.

Bekijk op YouTube

Read this next