Eurogamer.nl

Call of Duty: Ghosts multiplayer dit weekend gratis te proberen

Enkel op PlayStation 3 en PlayStation 4.

Een Call of Duty: Ghosts multiplayer demo is dit weekend gratis speelbaar op PlayStation 3 en PlayStation 4. Van vrijdag 20:00 uur tot zondag 20:00 uur kan je zodoende aan de slag met de online modus van de first-person shooter.

In de demo zijn drie levels speelbaar. Het vernietigde honkbalstadion Strikezone, het idyllische Amerikaanse dorpje Warhawk en de jungles van Prison Break zijn beschikbaar gesteld door ontwikkelaar Infinity Ward. In de levels speel je drie verschillende modi: Team Deathmatch, Domination en Search & Rescue.

Tot slot krijg je toegang tot de Extinction modus. Hierin vecht je zij aan zij met andere spelers tegen een golf van buitenaardse wezens. Het uitroeien van de vijand, een kernbom detoneren en vervolgens ontsnappen behoren tot je doel.

Het is niet de eerste keer dat Infinity Ward de game een weekend gratis speelbaar maakt. In maart gingen Xbox 360- en Xbox One gebruikers al gratis aan de slag met Call of Duty: Ghosts.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.