Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Codemasters suggereert nieuwe game via teaservideo

Aanwijzingen lijken te duiden op GRID 3.

Ontwikkelaar Codemasters suggereert via een teaservideo op het YouTube-kanaal van de GRID-reeks dat de studio aan een nieuwe game werkt. In de video zijn er enkele racegeluiden te horen, waarna er de datum 22.04.2014 staat en de aanduiding voor Twitter #RacingIsComing. Op 22 april doet de studio vermoedelijk de definitieve aankondiging van de game.

Aanwijzingen lijken te duiden op de bekendmaking van GRID 3. Zo verscheen de video op het officiële YouTube-kanaal van de GRID-reeks, waarna Codemasters op het NeoGAF-forum een bericht plaatste met daarin: "Gewoon om te zeggen dat dit geen DLC (downloadable content) is. Een camerastandpunt vanuit de cockpit? We hebben geluisterd..." GRID 2 werd destijds fel bekritiseerd door racingfans wegens het gebrek daarvan.

Verder schrijft Codemasters op de Codemasters blog over de aankondiging dat "wie meer wil weten, GRID moet volgen op Twitter, Facebook en Google+." Ten slotte eindigt de trailer met hetzelfde logo als GRID 2.

Er zijn al geruchten over de ontwikkeling van GRID 3 sinds november 2013. Toen vroeg Codemasters op zijn blog naar testers om een 'superexclusieve, supergeheime early access game' te testen. Geïnteresseerden moesten info over zichzelf geven en een beoordeling schrijven van GRID 2 in één zin.

Race Driver: GRID verscheen in 2008 voor de Nintendo DS, pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Opvolger GRID 2 lanceerde vervoglens in 2013 voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360. De reeks is de spirituele opvolger van DTM Race Driver.

Cover image for YouTube videoBrace Yourselves...Racing is Coming

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

GRID 2

PS3, Xbox 360, PC

Race Driver: GRID

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo DS

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties