Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Twee miljoen geregistreerde gebruikers voor Final Fantasy XIV

Binnenkort ook vliegend door A Realm Reborn.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn is de twee miljoen geregistreerde gebruikers gepasseerd. Dat meldt uitgever Square Enix vandaag.

Dat aantal omvat spelers van de pc, PlayStation 3 en de sinds kort gelanceerde PlayStation 4-versie van de MMORPG. Het aantal reeds geregistreerde gebruikers van voor de transformatie naar A Realm Reborn is er niet in meegerekend.

Als je de PlayStation 3-versie al bezit, dan kun je gratis de overstap maken naar de PlayStation 4-versie die je daarvoor niet apart hoeft te kopen. Dit proces is één keer te doorlopen en onomkeerbaar. Eens je de keus hebt gemaakt, kun je niet meer terug naar de PlayStation 3-versie.

Square Enix is van plan kleinere updates uit te rollen naast de meer substantiële contentupdates als Through the Maelstrom. In de volgende grote patch krijg je de mogelijkheid door Eorzea te vliegen, verklapt producent Naoki Yoshida alvast.

Cover image for YouTube videoFINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn - PS4 Launch Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties