Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 4: Naval Strike DLC uitgesteld op pc

UPDATE: Ook Xbox One-versie komt later.

UPDATE: De Xbox One-versie van de Naval Strike-uitbreiding voor Battlefield 4 is tevens uitgesteld. DICE hoopt zowel de pc als de Xbox One-versies 'begin april' te updaten.

Volgens DICE zijn er op de pc momenteel zorgen dat de uitbreiding op middel tot high-end systemen voor performance-problemen zorgt. Op de Xbox One zoekt het team naar een oplossing voor complicaties bij de animaties van spelers.

ORIGINEEL: Ontwikkelaar DICE heeft de release van Battlefield 4: Naval Strike uitgesteld. De downloadbare uitbreiding (DLC) zou eigenlijk vandaag verschijnen voor pc-spelers met een Premium-abonnement. Naval Strike komt wel uit voor Premium-abonnees op consoles.

"We hebben een probleem gevonden in de pc-versie van de uitbreiding," zo zegt DICE op zijn Battlelog-pagina. "Kwaliteit afleveren is onze prioriteit en we stellen de verschijning uit tot we de hoogst mogelijke kwaliteit bereiken. We werken ook aan een grotere update om problemen met de functie van de Tablet Commander op te lossen. We geven later een update over een officiële verschijningsdatum."

De Naval Strike-uitbreiding breidt de multiplayer modus van Battlefield 4 uit met vier nieuwe speelvelden en een nieuwe spelmodus genaamd Carrier Assault. Daarin proberen twee teams elkaars vliegdekschip te vernietigen.

Battlefield 4 wordt sinds zijn verschijning geplaagd door allerlei technische problemen. Enkele Xbox One-spelers kregen uit ontevredenheid met de diensten van de game hun geld terug. Ontwikkelaar DICE vaardigde verschillende patches uit om de multiplayer modus van de game stabiel te maken.

Cover image for YouTube videoBattlefield 4: Naval Strike - Gameplay Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties