Eurogamer.nl

Maker The Witcher werkt aan mobiele game

Maar wat is het?

De Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED werkt aan een mobiele game die later dit jaar lanceert. De studio is voornamelijk bekend van de Witcher-games.

"We werken al enkele maanden samen met een externe partner aan een onaangekondigd project," zo leest een diavoorstelling aan investeerders die in handen is gekomen van onze collega's van Eurogamer Poland.

"Het is een mobiele multiplatform-game die volop gebruik maakt van de technologische capaciteiten van tablets en smartphones. Dit is voor ons een heel nieuw terrein, zowel qua gameplay als business model. Hiermee realiseren we onze plannen om de mobiele markt in te stappen," aldus de studio.

De game staat mogelijk los van het Witcher-universum, hoewel specifiek gesproken wordt over het 'uitbesteden van een merk.' Naast The Witcher werkt CD Projekt RED ook aan Cyberpunk 2077, een futuristische RPG voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.