Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Batman: Arkham Origins Blackgate naar consoles

UPDATE: Bevestiging, datum en prijs bekend.

Uitgever Warner Bros. Interactive bevestigt vandaag het bestaan van de Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition, die in aantocht is voor de pc, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360 als digitale download.

De HD-versie van het Nintendo 3DS en PlayStation Vita-origineel kost €19,99 en lanceert op 2 april. Naast de verbeterde graphics is de gameplay aangepast met een nieuw kaart en hintsysteem, voor betere navigatie en het vinden van objectieven.

Voor deze editie is ook een nieuwe Zero Year Batsuit-skin verkrijgbaar. Daarvoor dien je in te loggen of jezelf te registreren voor een Warner Bros. ID-account.

Batman: Arkham Origins Blackgate komt mogelijk naar spelcomputers in de vorm van de Blackgate Deluxe Edition. Die titel is te vinden in de Xbox Games Store, ondanks dat uitgever Warner Bros. Interactive nog geen officiële aankondigingen doet.

Blackgate speelt zich drie maanden af na de gebeurtenissen in Arkham Origins en verscheen vorig jaar voor de Nintendo 3DS en PlayStation Vita. De Xbox Live Arcade-versie bezit nieuwe maps, extra tegenstanders, meer moeilijkheidsgraden, nieuwe batsuits en opgepoetste graphics, aldus de productbeschrijving van Microsoft.

Eerder lekte een NeoGAF-gebruiker al het mogelijke bestaan van Batman: Arkham Origins Blackgate HD voor Steam. Vermoedelijk betreft het dezelfde game als de Xbox 360-versie.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham Origins Blackgate

PlayStation Vita, Nintendo 3DS

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties