Eurogamer.nl

Verhaaluitbreidingen Grand Theft Auto V in de planning

Rockstar nog niet klaar met Michael, Franklin en Trevor.

Rockstar Games heeft plannen voor uitbreidingen van de verhaalmodus van Grand Theft Auto V. De ontwikkelaar noemt de toevoegingen 'substantieel,' en belooft nieuwe avonturen met hoofdpersonages Michael, Franklin en Trevor in zuidelijk San Andreas.

De DLC staat gepland voor 2014, samen met coöperatieve online Heist-missies voor Grand Theft Auto Online.

Deze maand brengt Rockstar nog de Deathmatch en Race Creators-bčta uit, plus een Capture-modus. Hierin neem je het in teams tegen elkaar op, en is het onder andere de bedoeling om voertuigen uit elkaars basis te stelen. Beide updates zijn gratis.

Ben je zelf nog druk in de weer met Grand Theft Auto V? Bekijk dan zeker onze GTA 5 cheats voor PS3 en Xbox 360 om een hele nieuwe dimensie aan de game te geven!

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.