Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Sims 4 uitgesteld naar herfstperiode 2014

Pre-orders gratis geüpgraded naar Limited Edition.

The Sims 4 lanceert in de herfstperiode van 2014 voor pc en Mac. Dat maakt uitgever Electronic Arts bekend. Eerder stond de game in de planning voor het eerste kwartaal van dat jaar.

Voor gamers die al een pre-order hebben geplaatst, is de gewone editie gratis omgezet in de Limited Edition, met daarin de Life of the Party-uitbreiding. Deze content bevat een tiki bar en bijpassende, feestelijke outfits. De actie geldt ook wanneer je de game nog niet hebt eerder hebt besteld.

In The Sims 4 staan de emoties van je Sims centraal. Ze zijn intelligenter dan voorheen en gedragen zich onder andere naar hun omvang. In tegenstelling tot SimCity is The Sims 4 helemaal offline te spelen. Wel heb je EA's downloadservice Origin nodig om de game te activeren.

Bekijk op YouTube

Speel je nog steeds The Sims 3 en wil je alle mogelijkheden en opties van de game verkennen? Bekijk dan zeker eens onze Sims 3 cheats. Daar staan een hoop handige dingetjes in die je zeker nog niet wist!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Sims 4

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties