Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Train je hond en pas je auto's aan in GTAV-app

Gratis app voor iOS, Android en Windows Phone heet iFruit.

Rockstar heeft een gratis app uitgebracht voor iOS, Android en Windows Phones waarmee rottweiler Chop nieuwe trucjes kan leren: iFruit. De applicatie is vanaf vandaag te downloaden, terwijl Grand Theft Auto V vanaf morgen te koop is.

In de iFruit-app kun je Chop nieuwe vaardigheden leren, bijvoorbeeld als je onderweg bent, om ze vervolgens over te zetten naar je console-game. De volledige functionaliteit is als volgt:

  • Chop zoekt naar 'hidden packages'
  • Chop kan 'zitten,' 'bedelen' en 'pootjes geven'
  • Chop wordt tijdens missies extra effectief wanneer hij aanvalt

In de app kun je tevens Chop z'n halsband aanpassen. Dit doe je door geld te verdienen met het uitlaten en op juiste wijze verzorgen van de virtuele hond.

Los daarvan kun je in het Los Santos Customs menu je wagens aanpassen. Zo kun je je eigen nummerborden maken en die aan je vrienden tonen in GTA Online. De aangepaste wagens zijn ook gewoon te gebruiken in GTAV zelf. Tot slot kun je ook wagens bestellen, die dan in je garage zijn te vinden zodra je de game vervolgens opstart.

Speel jij Grand Theft Auto V al? Misschien heb je dan iets aan onze GTA 5 cheats voor Xbox 360 en PS3 om Los Santos extra mee op stelten te zetten.

Cover image for YouTube videoGrand Theft Auto V: Official Gameplay Video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties