Eurogamer.nl

Bordspel van The Witcher lanceert in 2014

Kaarten, dobbelstenen, munten en Geralt.

De Poolse bordspellenfabrikant Ignacy Trzewiczek werkt samen met gamesontwikkelaar CD Projekt Red aan een bordspel gebaseerd op de Witcher-reeks. Het spel staat gepland voor 2014, zowel als een fysieke versie als ook een iPad-variant.

The Witcher: Adventure Game is voor twee tot vier spelers en wordt gespeeld met kaarten, dobbelstenen en munten. Bekende personages uit de boeken en de games zijn van de partij. Onder andere hoofdrolspelers Geralt en Triss Merigold nemen het op tegen vijanden als trollen, griffioenen, nidhoggs, frighteners, kikimores en leshens.

The Witcher is een Poolse reeks rollenspellen, gebaseerd op de boeken van Andrzej Sapkowski. The Witcher 3: Wild Hunt komt in 2014 uit voor de pc en de komende generatie spelcomputers.

bordspel

Afbeelding via Polygon

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.