Eurogamer.nl

Gerucht: Onthulling FIFA 14 ergens deze week

It's "huge".

Een gerucht uit voetballand Spanje claimt dat EA Sports van plan is om FIFA 14 te onthullen in Madrid. Het pers evenement zou deze week plaatsvinden, de info zou vanaf 17 april aan het grote publiek mogen worden bekendgemaakt.

Aangezien FIFA games meestal rond september verschijnen, zou het nu wel eens het perfecte moment zijn om een nieuwe game in de langlopende franchise voor te stellen. Tot zover is er echter nog quasi niks bekend rond de volgende voetbalgame van EA. De ene bron zegt dat het spel "huge" wordt, een andere vertelt dan weer dat het de focus zal leggen op "social features".

Wat er ook van aan is, zodra de game is aangekondigd hoor je het hier. Mogelijk wordt deze FIFA 14 de eerste voetbalgame op de next-gen consoles.

Heb je FIFA 14 inmiddels in huis gehaald en wil je de game door en door begrijpen? Lees dan onze FIFA 14 tips pagina!

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.