Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Batman: Arkham Origins in ontwikkeling

Next-gen titel zou tijdens E3 worden onthuld.

Volgens de Franse site Gameblog zou Rocksteady druk aan het werk zijn aan een derde Batman Arkham titel. De game zou een prequel worden op Arkam Asylum en City.

De tip zou zijn doorgegeven door 'een naamloze bron binnen de industrie' die wist te vertellen dat de game door het leven gaat als Batman: Arkham Origins. Het spel zou verschijnen voor de PS4 en de volgende Xbox en zal zich afspelen voor de twee huidige games in de franchise. Daarnaast situeert het zich gedurende de Silver Age van Batman. De vleermuisman zou in deze game voor de eerste keer kennis maken met zijn aartsvijand The Joker en ook de Justice League zou een grote rol spelen. Enkele leden van DC's tegenhanger van The Avengers zoals Superman en The Green Lantern zouden hun opwachting maken.

Arkham Origins zou volgens de bron worden voorgesteld op de E3 van dit jaar en al tijdens het derde kwartaal op de markt komen. Als dit waar is, zal het een launchgame worden voor Sony's en Microsoft's next-gen consoles. De geruchten werden nog niet bevestigd, maar uitgever Warner Bros is zeker van plan om dit jaar nog een Arkham game op de markt te brengen. Dat verklapten ze in hun financiële vooruitzichten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham Asylum

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Batman: Arkham City

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.
Reacties