Eurogamer.nl

Remember Me heeft release datum

Europa krijgt het spel 7 juni.

7 juni aanstaande komt Remember Me in de winkels, bevestigt uitgever Capcom. Amerika kan drie dagen eerder met het spel aan de slag. Zo zien de zomermaanden, waar meestal vrij weinig nieuwe games uitkomen, toch de lancering van een nieuwe spel.

Capcom koos niet te wachten tot het eind van 2013 omdat consumenten dan "al overstappen op de nieuwe generatie consoles." Capcom en ontwikkelaar dontnod lieten vorig jaar weten dat ze graag meer delen zien van het spel en deze "uitbouwen tot een franchise." De uitgever en ontwikkelaar zijn overtuigd van Remember Me's succes. "Bekijk de beelden die we vrijgaven, en het is duidelijk dat Remember Me de eigenschappen heeft van een toptitel. We zijn zeer zeker dat ze zich staande houdt met concurrenten binnen het genre," zei Mat Hart (senior Producer van Capcom).

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.