Eurogamer.nl

Nintendo Wii Mini toch ook in de Benelux

Wii!

Ondanks de eerdere boodschap dat de Nintendo Wii Mini enkel voor Canada was, komt de kleine console nu ook naar de Benelux. Dat heeft Nintendo bekend gemaakt.

De rood-zwarte console wordt verpakt met een rode Wii Remote Plus en een nunchuck controller, plus een Sensor Bar en de benodigde voedings- en videokabels. Het apparaat kan overigens niet online en speelt ook geen GameCube games af, maar is verder 'gewoon' een Nintendo Wii.

Vanaf 22 maart is de Nintendo Wii Mini te koop. De prijs is nog niet bekend. In Canada kost 'ie $99.99. Op de overzichtspagina van Nintendo zijn de specificaties te vinden, en is tevens te lezen hoe Mario Party 8 en Wii Sports Resort nu tot de Nintendo Select-reeks behoren.

wiimini
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.