Eurogamer.nl

Isaac Clarke en Zeus voor PlayStation All-Stars Battle Royale

Uitbreiding voegt twee nieuwe personages en een extra level toe.

Er zijn twee nieuwe personages op komst voor PlayStation All-Stars Battle Royale: Isaac Clarke uit de Dead Space franchise en Zeus uit God of War. Deze DLC komt in maart uit.

Isaac lijkt qua vechtstijl op eerder vechters als Radec en Nathan Drake: hij moet het dus hebben van vuurwapens om schade aan te richten. Zeus is een veel lomper personage, die brute męleekracht verkiest boven snelheid. Een beetje zoals Big Daddy dus, die al speelbaar was.

Beide personages zijn onder de loep genomen (en aangekondigd door) IGN. In onderstaand filmpje zie je Isaac en Zeus vechten in een nieuwe wereld, die een mix biedt tussen MediEvil en The Unfinished Swan.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.