Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Beyond Good And Evil 2 'nog steeds in aantocht', bevestigt Ubisoft CEO

Release op PS4?

Ubisoft heeft nogmaals bevestigd dat ze nog steeds werken aan de langverwachte sequel op Beyond Good and Evil. Er zou binnen afzienbare tijd zelfs een grote aankondiging rond het spel komen.

De bron voor dit nieuwtje zou niet betrouwbaarder kunnen zijn. Het was de CEO van het bedrijf, Yves Guillemot, zelf die commentaar gaf toen hem gevraagd werd hoe het stond met Beyond Good and Evil 2. Zijn antwoord was enigzins verrassend: "Ik geef momenteel geen commentaar meer rond BG&E2. De volgende keer dat we over de titel praten zullen we echter iets nieuws te bieden hebben." Toen hem gevraagd werd of de game op de PS4 zou verschijnen, was zijn antwoord kort maar duidelijk: "It's coming". Zal de game dan toch een next-gen titel worden?

Bedenker van de reeks, Michel Ancel, bevestigde onlangs eveneens dat de game in 'actieve ontwikkeling' was bij Ubisoft. Technische problemen hebben er echter voor gezorgd dat het team wat meer tijd nodig had voor het spel. Daarnaast werd Ancel aangesteld als ontwikkelaar voor Rayman Legends. Die game zal in september verschijnen.

Ondertussen moeten we het nog steeds doen met onderstaande trailer uit 2008 en wat gelekte foto's en filmpjes die al dan niet langer representatief zijn voor de huidige staat van de game. Wachten is dus (nog steeds) de boodschap.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Beyond Good and Evil 2

Video Game

Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.
Reacties