Eurogamer.nl

Guild Wars 2 update voegt Guild missies toe

Ga op avontuur met je hele guild vanaf 26 februari.

ArenaNet komt deze februari met een langverwachte update voor Guild Wars 2. Vanaf 26 februari kun je namelijk missies met je hele guild uitvoeren. Deze missies zijn vrij te spelen wanneer je guild een bepaald level bereikt, en zijn speciaal gericht op een coöperatieve speelstijl. De missies spelen zich echter af in de standaard wereld, wat betekent dat ook toevallige voorbijgangers een handje kunnen toesteken.

Er zijn verschillende typen missies, zoals een Bounty Hunt, een ontdekkingstocht of een race over een parcours vol met vallen. Bij het voltooien van de missies worden er Guild Merits verdiend, die je kan investeren in de Guild. De volledige developers blog vind je hier.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.