Eurogamer.nl

Majestic Map Pack voor Halo 4 verschijnt volgende week

343 Industries detailleert de nieuwe maps en modi.

De Majestic Map Pack voor Halo 4 komt 25 februari uit. Dat heeft Microsoft vandaag bevestigd. Deze DLC bevat drie nieuwe maps, twee nieuwe playlists, een nieuwe modus en tien nieuwe achievements.

De maps, met de namen Landfall, Monolith en Skyline, zijn klein-tot middelgroot en nodigen daarom uit tot close-quarters gevechten. De nieuwe modus is free-for-all en heet Infinity Rumble. Hierin draait het om het bij elkaar sparen van 'ordance.'

Microsoft zegt daarover zelf: "Alle special medal en style kills helpen je om sneller ordnance te verdienen en je kunt ook assists verdienen van vijandelijke spelers die nog meer medal points opleveren. Je moet je ordnance zorgvuldig bewaren en alleen gebruiken op het juiste moment, of power-ups combineren met power weapons om als eerste te eindigen. Elke kill en elke dode telt in Infinity Rumble, en de spawn time is dan ook korter in de free-for-all matches."

Als je een Halo 4-speler bent, begrijp je vast wat daar allemaal staat.

De nieuwe playlists zijn Majestic FFA DLC (acht spelers tegen elkaar) en Majestic Team DLC (vier tegen vier).

De downloadable content kost je 800 Microsoft Points, of is verkrijgbaar met 15% korting als je in het bezit bent van de War Games Map Pass of de Limited Edition van Halo 4 hebt gekocht.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.