Eurogamer.nl

De Aliens RPG die samen met Colonial Marines in ontwikkeling was

Heette blijkbaar Aliens: Crucible.

Ooit, heel lang geleden, was er nog een andere Aliens game in ontwikkeling bij Sega. Het was een RPG rond de Xenomorphs uit de overbekende filmfranchise die jammer genoeg (?) nooit het licht zag.

De role-playing game was in ontwikkeling bij Obisidian Entertainment, een studio die onder meer bekend is van Neverwinter Nights, Knights of the Old Republic 2 en Fallout: New Vegas. De game was zo goed als volledig klaar toen uitgever Sega het niet meer de moeite vond om het spel op de markt te brengen.

Danny Garnett, die als character artist aan de game werkte, deelde onderstaand filmpje waarin modellen uit de game te zien zijn. De officiële naam van het spel was volgens hem Aliens: Crucible. Het spel werd al in 2006 aangekondigd en zou verschijnen op PC, PS3 en Xbox 360. De game die uiteindelijk wel het daglicht zag, Aliens: Colonial Marines, is echter lang geen goede vervanging, dat wijst de review uit.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.