Eurogamer.nl

Square Enix toont eerste beelden Final Fantasy X HD

Tidus, Yuna, Bahamut, Yojimbo.

Square Enix heeft voor het eerst sinds 2011 beelden getoond van Final Fantasy X HD. Dit werd gedaan in een video-stream rond de PlayStation Vita, waarin ook de prijsverlaging voor de handheld aan bod kwam.

Producer Shinji Hashimoto hield een Vita in de hand, waarop enkele character models waren te zien. Hoofdrolspelers Tidus en Yuna, plus de Eidolons (mythische wezens die je op kan roepen om voor je te vechten) Bahamut en Yojimbo stonden daar in de stad Luca.

Hashimoto verontschuldigde zich voor het lange wachten, maar zei ook dat een aankondiging van de releasedatum in zicht is. De game is tevens in ontwikkeling voor de PlayStation 3. De Japanse website Famitsu heeft enkele screenshots gemaakt van de video.

tidus
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.