Eurogamer.nl

Sony bereidt zich voor op de PlayStation Meeting met deze "Evolution" video

De hele geschiedenis van de console.

Overmorgen volgt eindelijk de grote aankondiging rond Sony's nieuwe console op de PlayStation Meeting. Dit weekend gaf de Japanse ontwikkelaar echter al een voorproefje in de vorm van onderstaande filmpjes.

In de video's, getiteld 'Evolution of PlayStation,' wordt uitgelegd hoe PlayStation op de markt kwam en deze in zeer korte tijd ook wist te veroveren. Verwacht echter niet dat Sony al een tipje van de sluier zal oplichten over hetgeen 20 februari staat te gebeuren.

Vooral de naar hedendaagse normen hilarisch slechte commercials vallen op in de filmpjes. Voor sommigen zijn de video's misschien een trip down memory lane, voor anderen bevatten ze dan weer een boel ontdekkingen.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.