Eurogamer.nl

OUYA heeft een bibliotheek van bijna 500 games

Of toch niet?

De ambitieuze nieuwe speler op de consolemarkt, OUYA, heeft volgens de laatste telling al bijna 500 games die zullen verschijnen zodra het ding op de markt komt.

De lijst van titels kan je hier terugvinden. Het is echter niet zeker of de meeste games op die lijst ooit zullen verschijnen, laat staan uitkomen op de OUYA zelf. Het merendeel van de titels is namelijk ontstaan tijdens de OUYA Game Jam en zitten daardoor dus nog steeds in de beta- of conceptstage van het ontwikkelingsproces. Ook erg veel bekende titels zal je niet terugvinden in de lijst.

De OUYA was vorig jaar hét Kickstartersucces en haalde meer dan zes keer het vooropgestelde bedrag binnen. De kleine en flexibele console kost net geen 100 dollar en zou in juni op de markt komen, met of zonder de 481 titels die op de planning staan.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.