Eurogamer.nl

Nieuwe Pokémon Ninfia voorgesteld

De achtste Eeveelution.

In het Japanse magazine CoroCoro is de zesde Pokémon van de volgende generatie monsters voorgesteld. Het gaat om Ninfia, een nieuwe evolutie van Eevee.

Ninfia (een naam die in de Westerse games waarschijnlijk zal worden omgevormd tot iets wat eindigt op 'eon') is ondertussen al de achtste vorm waarin de generatie één Pokémon Eevee kan evolueren. Andere mogelijkheden waren Jolteon, Vaporeon en Flareon in de eerste iteratie games, Espeon en Umbreon uit Gold en Silver en Leafeon en Glaceon uit de vierde generatie games, Diamond en Pearl.

Op het gewicht (23.5 kg) en lengte (1 m) na, is er nog niets bekend rond deze nieuwe Pokémon. Waarschijnlijk zal Ninfia een Normal type worden of wordt het een soort die in de nieuwe games zal worden geďntroduceerd. Hoe je Eevee in Ninfia zal kunnen laten transformeren, is ook nog onbekend.

Pokémon X en Y worden in oktober van dit jaar verwacht voor de Nintendo 3DS.

1
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.