Eurogamer.nl

Gerucht: Sony onthult tal van nieuwe games op 20 februari

Allemaal next-gen, natuurlijk.

Het tweede gerucht van STFUandPlay gaat niet over Microsoft, maar over Sony 's next-gen plannen. De jongens van PlayStation zouden tijdens het PlayStation Meeting event op 20 februari maar liefst drie onaangekondigde games voorstellen.

Ged Talbot, ex-lead designer bij Bizarre Creations (Project Gotham Racing, Blur), zou volgens het gerucht aan de slag zijn gegaan bij Evolution Studios (MotorStorm), samen met nog enkele andere ex-Bizarre werknemers. Zij zouden aan een next-gen racer bezig zijn die op een gegeven moment tijdens de ontwikkeling een Gran Turismo titel was. Sony Japan had daar blijkbaar problemen mee. De titel is echter nog steeds in ontwikkeling, maar zal onder een andere naam op het toneel verschijnen.

Ook de studio Ivory Tower zou aan een next-gen racegame werken. Die ontwikkelaar is voornamelijk samengesteld uit ex-werknemers van Eden Games die een spirituele opvolger maken voor Test Drive Unlimited.

Tenslotte zou ook Guerilla Games (Killzone) hun nieuwe project voorstellen tijdens de PlayStation Meeting. Zouden ook zij zich wagen aan een racegame?

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.