Eurogamer.nl

Eerste uitbreiding Dead Space 3 heet Awakened

Komt in maart uit.

Electronic Arts heeft de eerste downloadbare uitbreiding voor Dead Space 3 bekend gemaakt. Deze heeft de naam 'Awakened' en bevat de meest angstaanjagende content die Dead Space ooit heeft gezien, aldus EA.

De DLC komt in maart uit voor de PC, PlayStation 3 ($9.99) en Xbox 360 (800 Microsoft Points). Meer is er nog niet over bekend.

Dead Space 3 zelf komt komende vrijdag uit. De game zorgde voor nogal wat furore aangezien deze sowieso al gaat lanceren met elf betaalde, extra contentpakketten. De Awakened-uitbreiding lijkt daardoor voornamelijk extra olie op het vuur te gooien voor de gamers die het niet eens zijn met EA's 'geldklopperij'-strategie, zoals te lezen in de reacties bij de Britse Eurogamer.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.