Eurogamer.nl

Year of the Snake is nieuwe Sleeping Dogs DLC

Verschijnt Q1 2013.

Square-Enix brengt in het eerste kwartaal van 2013 nieuwe downloadable content uit voor Sleeping Dogs. De uitbreiding heet Year of the Snake.

In Year of the Snake nemen spelers weer de rol aan van Wei Shen. Hij keert terug naar het politiekorps om het op te nemen tegen de Cult of the Snake, een religieuze groep die het einde der tijden voorspelt. De content bevat nieuwe missies en nieuwe wapens, waaronder een traangas-geweer.

Daarnaast zijn er nog twee aparte DLC's te koop. De Wheels of Fury Pack bevat een nieuwe wagen die je zelf uit kan bouwen, en de Law Enforcer Pack geeft je nieuwe wapens, outfits en vijf verschillende politiewagens.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.