Eurogamer.nl

Microsoft werkt aan vier nieuwe IP's

Als offensief voor hun volgende Xbox?

Microsoft is bezig aan minimaal vier nieuwe IP's (Intellectual Properties); games die niet bij een bestaande franchise zoals Halo of Fable horen.

Dat nieuwtje kwam AllGamesBeta te weten via het profiel van een medewerker van Microsoft op de sociale netwerksite LinkedIn. De man in kwestie heet Jonathan Browne en werkt al meer dan 8 jaar in de gaming industrie. Momenteel is hij senior product manager en product planner bij Microsoft.

Of deze vier nieuwe games bedoeld zijn voor de Xbox 360 of zijn next-gen broertje, is nog onduidelijk. Een combinatie van de twee kan natuurlijk ook, maar hiervan was Microsoft ten tijde van de launch van de Xbox 360 geen fan.

1

Het bewijs!

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.