Eurogamer.nl

Killzone: Mercenary releasedatum bekend

De Killzone 3-engine draait op de Vita.

Killzone: Mercenary komt op 18 september uit voor de PlayStation Vita. De Nederlandse mannen van Guerrilla Games hebben de PlayStation 3-engine van Killzone 3 overgezet naar de handheld, wat in onderstaande trailer duidelijk is te zien.

Mercenary speelt zich af na de eerste Killzone en is een daadwerkelijke first-person shooter. De single-player campagne bestaat uit negen missies, die je opnieuw kan spelen met nieuwe doelstellingen. Guerrilla schat dat je er de eerste keer zo'n tien uur aan kwijt bent. De game is ook in online multiplayer speelbaar, met acht man tegelijk.

De speciale mogelijkheden van de Vita zijn onder andere te gebruiken voor męleeaanvallen (veeg over het scherm om een mes in de tegenstander te duwen), en om te richten met je sniper rifle.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.