Eurogamer.nl

Gerucht: Aankondiging PlayStation 4 op 20 februari

Aanstaande!

Sony gaat iets aankondigen op 20 februari aanstaande. Het bedrijf heeft een teaserpagina online gezet voor een nieuwe PlayStation Meeting persconferentie, die live uitgezonden zal worden vanuit Amerika.

Volgens bronnen van de Wall Street Journal zou het gaan om de aankondiging van de PlayStation 4, codenaam Orbis. Sterker, de console zou dit jaar al uit gaan komen. Er zijn meer redenen om aan te nemen dat de PS4 er aan komt: de vorige keer dat Sony een PlayStation Meeting hield, werd de PlayStation Vita aangekondigd.

Eerder liet CEO Kazuo Hirai echter weten dat Sony liever wacht op de concurrentie, zodat die niet bij Sony kunnen afkijken om vervolgens met iets beter te komen. Eerder werd gespeculeerd dat Sony juist wél eerder dan de nieuwe Xbox wilde lanceren, aangezien de PlayStation 3 jaren tijd nodig had om bij de populariteit van de Xbox 360 in de buurt te komen.

20 februari, om 24:00 Nederlandse tijd, is de stream te zien.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.