Eurogamer.nl

Grand Theft Auto V uitgesteld naar september

Maar exacte releasedatum nu wel bekend.

Grand Theft Auto V komt uit op 17 september voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Take-Two Interactive maakte die releasedatum vandaag officieel bekend.

Daarmee komt de game later uit dan verwacht. Eerder zou de langverwachte Rockstar-game nog in de lente van 2013 uitkomen. Reden voor het uitstel is de wereld die de ontwikkelaar aan het smeden is: deze heeft meer ontwikkeltijd nodig dan gedacht.

Volgens Rockstar Games is Los Santos, waarin de game zich afspeelt, de grootste spelwereld die de ontwikkelaar ooit heeft gemaakt. Niet alleen de stad is te verkennen, maar ook bossen, bergen en de oceaanbodem zijn vrij te ontdekken.

Grand Theft Auto V - Trailer 2

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.